Interlopul Puiu Mironescu fuge de spitalele din Iaşi. Nu s-a mai prezentat la controlul medical de la Neurochirurgie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii de la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi spun că interlopul nemţean Puiu Mironescu, care a fost bătut în urmă cu câteva săptămâni la Bacău cu bâtele de baseball, nu a călcat în unitatea medicală deşi doctorii i-au recomandat să vină la control din cauza unei fracturi prin înfundare la nivelul capului.

Puiu Mironescu nu vrea să mai calce în spitalele ieşene. După ce a suferit o operaţie maraton de 7 ore la mâini şi la picioare, interlopul nemţean a cerut cu încăpăţânare să fie externat şi a semnat o declaraţie în care îşi asumă răspunderea cu privire la complicaţiile care pot apărea.

Citeşte şi:

Iaşi: Operaţia interlopului Puiu Mironescu s-a încheiat după 7 ore. 16 medici s-au chinuit să-i salveze mâinile şi picioarele

Iaşi: Doctorul care l-a operat pe interlopul Puiu Mironescu: „Este o persoană foarte rezistentă!“

Medicii i-au recomandat în schimb să se prezinte la un control la Neurochirurgie. Deşi termenul indicat de medici pentru examinare era sfârşitul săptămânii trecute, Puiu Mironescu nu a venit nici până la ora actuală la controlul medical.

Mai urmăreşte şi:

Iaşi: Interlopul Puiu Mironescu a părăsit spitalul după ce le-a cerut insistent medicilor să-l externeze

Interlopul Tiberiu Cristodorescu despre răfuiala de la Bacău: „Doar Poliţia putea spune unde era Puiu Mironescu”

„Nu am auzit până acum ca pacientul să se fi prezentat la unitatea medicală. Este posibil să se fi dus în altă parte, dar la noi sigur nu a apărut", spune doctorul Florin Grămadă, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite