Eleva care pentru o zi este inspector general în învăţământ la Iaşi: „Inspectoratul nu este accesibil elevilor. Are o imagine rece“ (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, în cadrul evenimentului „Săptămâna Educaţiei Ieşene" se va desfăşura acţiunea „Inspector general pentru o zi".

Ora 15.30 Alexandra Stănescu, elevă în clasa a XII-a la Colegiul „Costache Negruzzi“, numită inspector general pentru o zi, susţine că experienţa pe care o trăieşte astăzi o determină să fie mai înţelegătoare cu profesorii ei, care la rândul lor sunt inspectori.

Eleva spune însă că imaginea IŞJ ar trebui modificată. „Cu timpul a fost cel mai dificil. Nu am avut timp nici să suflu astăzi. Mi-a plăcut modul în care lucrează oamenii aici. Ziua de azi a avut principalul rol de a mă aduce cu picioarele pe pământ. O problemă este că de multe ori imaginea IŞJ este destul de rece. E foarte important să devină mai apropiată de elevi“, spune Alexandra Stănescu.

ALEXANDRA VORBEŞTE DESPRE EXPERIENŢA EI

Tot astăzi, Brenda Istrate şi Valentin Toma, elevi în clasa a XI-a, au primti funcţia de inspector general adjunct pentru o zi.

Ora 09.30 Fotoliul inspectorului general va fi astăzi ocupat de un elev, câştigător al concursului de eseuri „Elev, caut profesor!".

Numele tânărului care pentru o zi va avea cea mai mare funcţie în educaţie la nivelul judeţului va fi anunţat în cadrul unei conferinţe de presă.

Vom reveni cu amănunte.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite