Iaşi: Reguli noi de acces în Inspectoratul Şcolar Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorii de şcoli şi cadrele didactice nu vor mai putea intra când vor în sediul Inspectoratului ieşean.

Noua conducere a instituţiei pune la punct un program pentru lucrul inspectorilor de specialitate cu directorii de unităţi şcolare şi cu restul cadrelor didactice care ajung lainsepctorat cu diferite probleme.

„Directorii vor avea trei, maxim patru zile pe săptămână când vor putea veni, într-un anumit interval orar care urmează să fie stabilit. La fel şi restul cadrelor didactice“, a declarat Liliana Romaniuc, inspector general al ISJ Iaşi.

Ea a precizat că o astfel de măsură se justifică prin faptul că inspectorii de specialitate nu mai reuşesc să-şui facă treburile curente pentru că în birourile lor se află mereu cineva cu o problemă de rezolvat.

„Eu personal am mai încercat să le induc să-şi scurteze vizitele învârtind clepsidra pe care o am pe birou, dar nimeni nu s-a autosesizat. Nici nu ai cum să-i inviţi afatră din birou dacă îşi prelunfesc prea mult vizita“, a mai spus Romaniuc.

Ea a precizat că în foarte scurt timp şi site-ul instituţiei pe care o conduce îşi va schimba aspectul şi va fi mult mai accesibil la nivelul informaţiilor care vor fi postate.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite