Înfrângeri pe linie pentru baschetul şi handbalul ieşean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
baschet
baschet

Toate cele trei echipe ale Politehnicii Iaşi s-au recunoscut învinse în partidele desfăşurate în acest weekend.

După un drum de 17 ore cu trenul, baschetbaliştii de la Politehnica Iaşi au fost învinşi pe terenul celor de la BC Timişoara, scor 83-69. După acest rezultat, ieşenii ocupă locul 14 în clasament, iar marţi, de la ora 12.00, vor primi vizita celor de la CS Otopeni.

Nici echipa de baschet feminin de la Politehnica Iaşi nu a avut mai mult noroc în această etapă, fiind surclasate clar de liderul Teleorman Alexandria cu un categoric 87-41. După acest meci, Poli a coborât pe locul 5 în clasamentul Seriei de Sud-Est a campionatului.

În ultima etapă a turului I din cel de-al doliea eşalon handbalistic al ţării, jucătorii antrenaţi de Costel Schender la Iaşi au scăpat victoria printre degete în meciul cu Bucovina II Suceava. Chiar dacă au avut două goluri avans în ultimele cinci minute, handbaliştii ieşeni au încasat golul înfrângerii cu trei secunde înainte de final. În urma acestui rezultat, Poli a ratat şansa să încheie turul I în vârful clasamentului, unde se află sucevenii, ci ocupă locul 3.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite