Inconştienţă! Un minor a cărui inimă bătea cu ajutorul unui aparat a băut whisky până a intrat în comă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul de copii din Iași
Spitalul de copii din Iași

Un băiat de 17 ani diagnosticat cu o maladie congenitală de cord a ajuns cu o alcoolemie de 3,25 la mie după ce a băut peste măsură la majoratul unei vecine. Minorul are implantat un peacemaker şi a fost la un pas de a-şi pierde viaţa.

Inconştienţă din partea unui adolescent din Iaşi care a ajuns la spital mai mult mort decât viu. Băiatul în vârstă de 17 ani trăieşte datorită unui aparat care îi ajută inima să bată după ce a fost diagnosticat încă de la naştere cu malformaţie la cord.

Iaşi: Puşti de 15 ani cu alcoolemie record: 5,76 la mie. A ajuns la spital în comă de gradul III

Iaşi: Un copil a supravieţuit miraculos după ce a băut o sticlă de coniac la Balul Bobocilor (UPDATE)

Alcoolul la copii: unul a ajuns în comă la spital în urma unui pariu, iar altul a rămas fără deget

Copilărie tristă înecată în alcool

Tânărul a participat la majoratul unei vecine şi a consumat tărie, total contraindicată în cazul bolii sale, care l-au băgat în comă alcoolică de gradul II. Părinţii l-au adus de urgenţă la spital.

„Pacientul prezenta o alcoolemie de 3,25 la mie după ce a consumat whisky. Prezenta scăderi de tensiune, era în comă alcoolică de gradul II. Acum şi-a revenit, este stabil, dar putea să moară dată fiind starea sa de sănătate şi complicaţiile care puteau apărea“, spune doctorul Maricel Burlacu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie „Sfânta Maria" din Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite