Incident la Aeroportul Iaşi. O aeronavă a ieşit de pe pistă la aterizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Avion pe Aeroportul Internaţional Iaşi
Avion pe Aeroportul Internaţional Iaşi

Pasagerii care au circulat sâmbătă noapte cu avionul Tarom de la Bucureşti la Iaşi au tras o sperietură zdravănă.

La aterizare, aeronava a ieşit de pe pistă, fiind cu greu redresată de piloţi. "A fost un mic incident. Aeronava a ieşit un pic de pe pistă în partea stângă, dar a revenit pe calea de rulare fără a fi nevoie de intervenţia maşinilor noastre. pasagerii au coborât în siguranţă", a spus Marius Bodea, directorul Aeroportului Iaşi.

FOTO ŞOCANT Angajaţii aeroportului de la Iaşi s-au pozat cu mistreţul lovit de avion. Vezi aici ce au făcut aceştia cu el! - UPDATE

Incidentul de sâmbătă seară de la ora 22.25 a fost raportat la Ministerul Transporturilor, la Centrul de Investigaţii şi Analiza pentru Siguranţa Aviaţiei Civile caer va analiza incidentul. Aeronava care a fost implicată în incident a plecat spre Bucureşti duminică dimineaţă, fără pasageri. Cursa de duminică dimineaţă a fost operată de o altă aeronavă trimisă de compania Tarom.

UPDATE Accident pe Aeroportul Iaşi. Un porc mistreţ a pus în pericol viaţa pasagerilor din avionul de Bucureşti FOTOGALERIE, VIDEO

"Ca administrator al Aeroportului nu considerăm că incidentul a avut loc din cauza pistei. Precipitaţiile erau scăzute, pista era udă, dar nu putea pune probleme", a spus directorul Aeroportului.

Vezi AICI reacţia companiei Tarom.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite