Început de weekend în Iaşi cu festival de chitară şi piese de teatru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacolul "Don Giovanni" se joacă vineri la Iaşi Foto: www.operaiasi.ro
Spectacolul "Don Giovanni" se joacă vineri la Iaşi Foto: www.operaiasi.ro

Ieşenii sunt aşteptaţi vineri la spectacole de teatru, operă şi un concurs de chitară.

Începând din 27 aprilie şi până pe 29, are loc la Iaşi a V-a ediţie a Festivalului de Chitară. În prima zi a festivalului, între orele 9.00 şi 13.00, este organizat un  concurs de chitară clasică. Sâmbătă şi duminică, pe lângă concursuri vor mai avea loc concerte.

Astfel, pe 28 aprilie, de la ora 19.00, este programat un concert cu Cristian Grămescu, iar duminică, de la aceeaşi oră, este anunţat un concert extraordinar de jazz-fusion cu T-Jazz Band la Casa de Cultură a Studenţilor.

Recunoaştere pentru Iaşi la UNITER. Regizorul Cristian Hadji-Culea şi criticul Ştefan Oprea au fost premiaţi

Ieşenii pot merge vineri seară la operă. Spectacolul "Don Giovanni" de Wolfgang Amadeus Mozart începe la ora 18.30 şi va avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor. Regia este semnată de Beatrice Rancea, iar dirijor este Adrian Morar de la Opera Naţională Română din Cluj Napoca. Preţul de intrare la spectacol este 30 de lei.

Tot vineri, iubitorii de teatru pot alege dintre două piese puse în scenă la Naţionalul ieşean şi la Ateneul din Tătăraşi. Spectacolul "Zeul măcelului" de Yasmina Reza, în regia lui Cristian Hadji-Culea va avea loc de la ora 18.00, în Sala "Teofil Vâlcu". Preţul biletului este 22 de lei.

La Ateneul Tătăraşi are loc, de la ora 19.00, pectacolul "Check-in" de Dumitru Crudu, în regia lui Radu Ghilaş. Cei care vor să vadă piesa trebuie să achite 15 lei, în timp ce elevii, studenţii şi pensionarii au reducere şi achită doar 10 lei.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite