Incendiu într-un bloc din Iaşi. Apartamentul a luat foc şi proprietara nu a vrut să coboare din balcon (UPDATE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu a izbucnit joi, în jurul orei 15.20, într-un apartament din cartierul ieşean Tătăraşi, pe strada Hanciuc. Pompierii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului.

Ora 15.50: Doi pompieri au luat-o pe femeie din apartament şi au coborât-o până la ambulanţă. În momentul în care a fost urcată în ambulanţă, femeia a strigat: „Ne omoară Divinitatea!“.

image

Conform primelor informaţii, femeia va fi transportată la Spitalul „Sf. Ioan“ din Copou.

image

Pe casa scării din bloc este un fum pătrunzător ce face imposibilă respiraţia pe măsură ce urci la etajele superioare. Pompierii au deschis mai multe căi de aerisire din bloc.

image

Ora 15.40 După ce a provocat incendiul, femeia a refuzat să coboare din locuinţa în flăcări. Pompierii au fost nevoiţi să spargă apartamentul şi să o scoată cu forţa. Vecinii au spus că ieşeanca, Elena Popescu, în vârstă de 60 de ani, are probleme psihice.

Ora 15.30. Din primele informaţii, incendiul a fost provocat chiar de proprietară. Pompierii au intervenit de urgenţă pe strada Hanciuc, numărul 8, bloc 351, pentru a stinge incendiul izbucnit la un apartament de la etajul 4.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite