Incendii şi degerături din cauza gerului la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din Bucureşti care dorea să ajungă la Erbiceni a fost internat cu degerături la Spitalul de Urgenţe „Sf. Ioan" în cursul nopţii

Citiţi şi:

Botoşani: Degeraţii şi cardiacii au umplut spitalele

Braşov: Tren deraiat la Malnaş Băi

Operatorii privaţi de transport şi-au anulat cursele în ţară

Medicii de la Spitalul de Urgenţe din Copou au acordat îngrijiri medicale unui tânăr de 23 de ani din Bucureşti care a încercat să ajungă la sora sa din Erbiceni. După câteva ore de mers prin frig, tânărul a cedat şi avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Pacientul a beneficiat imediat de protecţie termică, măsuri de încălzire activă şi pasivă, evaluare clinică. Tânărul va rămâne internat în clinica de chirurgie plastică şi reconstructivă pentru rezolvarea degerăturilor de gradul III. Prognosticul este rezervat", a afirmat doctorul Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului „Sf. Ioan".

Pompierii au intervenit în cursul nopţii de ieri la două incendii izbucnite la două locuinţe din comunele Prisecani şi Lungani. Acoperişurile celor două locuinţe au fost avariate, iar incendiile au fost provocate de hornurile insuficient izolate.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite