În urma unui accident spectaculos, pet-urile cu bere au apărut pe dealul Bucium ca ciupercile după ploaie FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un  accident spectaculos petrecut aproape de miezul nopţii pe şoseaua Bucium, le-a dat bătăi de cap oamenilor legii, angajaţilor de la E.ON Electrica. Sute de pet-uri cu bere s-au împrăştiat pe şosea după ce TIR-ul înmatriculat în Timişoara care le transporta s-a răsturnat. Şoferul le-a spus oamenilor legii că ar fi rămas fără sistemul de frânare.

Conducătorul auto ar fi tras de volan în momentul în care a văzut că nu poate opri TIR-ul şi a ieşit în decor, distrugând mai mulţi stâlpi de iluminat de pe marginea şoselei, după care  mastodontul s-a răsturnat, iar încărcătura s-a împrăştiat pe carosabil, blocând circulaţia pentru câteva ore.

image

Vezi aici imagini de la locul accidentului


În urma accidentului, şoferul a suferit răni uşoare, fiind transportat de urgenţă la spital pentru a primi îngrijiri medicale. "Conducătorul auto a fost condus la spital pentru a i se recolta probe de sânge. Drumul a fost blocat pe o porţiune de 150 de metri. Nu sunt alte victime. Şoferul susţine că a rămas fără frâne", a spus agentul principal Gabriel Hurmuzachi, din cadrul Biroului Rutier Iaşi.

În ciuda prezenţei numeroase a forţelor de ordine, poliţie şi jandarmi, nu s-au sfiit să-şi facă provizii de bere, profitând de numărul mare de pet-uri împrăştiate în zonă.

Citeşte şi: Iaşi: Accident spectaculos în Bucium (FOTO şi VIDEO)

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite