VIDEO Ilie Năstase recidivează la Iaşi. A făcut o ziaristă nesimţită în faţa a zeci de copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lui Ilie Năstase nu i-a păsat de copiii care au venit să-l vadă jucând tenis şi a aruncat vorbe grele ziariştilor. Foto: Ionut Benea
Lui Ilie Năstase nu i-a păsat de copiii care au venit să-l vadă jucând tenis şi a aruncat vorbe grele ziariştilor. Foto: Ionut Benea

Fostul tenismen s-a enervat la culme când ziariştii l-au întrebat despre cei 200.000 de euro pe care vrea să-i recupereze de la firma iubitei sale, Brigitte Sfăt. Nu a mai ţinut cont că era înconjurat de copii şi a făcut o ziaristă nesimţită.

Ilie Năstase a venit la Iaşi ieri după-amiază, împreună cu alte vedete ale tenisului mondial şi cu Ion Ţiriac şi Nadia Comăneci. Aceştia au participat la promovarea turneului de tenis BRD Năstase-Ţiriac Trophy.

Ilie Năstase alături de El Aynaoui la Iaşi

La întâlnirea cu ziariştii, Năstase a fost întrebat despre acţiunea în instanţă pe care a înaintat-o împotriva firmei iubitei sale, prin care vrea să recupereze 200.000 de euro. S-a schimbat la faţă şi a început să arunce vorbe grele ziariştilor, de faţă cu prichindeii care erau lângă el.

„Cum poţi să mă întrebi aşa ceva? E tâmpit cel care te-a pus să mă întrebi asta. Văd că eşti blondă, ştii ce se spune despre blonde, nu? Luaţi toate dosarele, nu doar pe ale mele. Nu ţi-e ruşine puţin? Nesimţito!", a spus fostul tenismen către o jurnalistă.

Ilie Năstase a apelat la instanţă pentru a recupera 200.000 de euro pe care iubita sa Brigitte Sfăt i-a creditat propriei sale firme în urmă cu doi ani. Tenismenul a ajuns să ceară bani de la firma iubitei sale, după ce aceasta i-a cesionat dreptul asupra datoriei.

Vedetele României au adunat sute de fani în Piaţa Unirii din Iaşi FOTO

EXCLUSIV Ilie Năstase a dat în judecată firma Brigittei Sfăt şi cere 200.000 de euro GALERIE FOTO

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite