Ieşenii sunt invitaţi la două premiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doru Aftanasiu joacă rolul principal din „Negustorul de timp“
Doru Aftanasiu joacă rolul principal din „Negustorul de timp“

Piesele „Cu soarele pe piept“ şi „Negustorul de timp“ reprezintă o alternativă interesantă pentru sfârşitul de săptămână. Ieşenii sunt invitaţi, la sfârşitul săptămânii, la două spectacole jucate în premieră pe ţară regizate de Ovidiu Lazăr şi Ion Mircioagă.

Astfel, sâmbătă de la ora 18.00, actorii Emil Coşeru, Tatiana Ionesi şi Dumitru Năstruşnicu vor juca în spectacolul „Cu soarele pe piept“, la Sala Studio.
Biletul de intrare costă 11 lei, iar pentru cei care nu au mai găsit bilete, piesa va fi reluată şi duminică, de la ora 18.00, la sala Teatru la Cub.

Cea de-a doua premieră care va fi pusă în scenă la Teatrul „Vasile Alecsandri“ este „Negustorul de timp“, adaptare după Matei Vişniec. Regia este semnată de Ovidiu Lazăr, iar din distribuţie fac parte actorii Doru Aftanasiu, Livia Iorga, Horia Veriveş, Catinca Tudose, Petru Ciubotaru, Oana Sandu, Daniel Busuioc şi Monica Bordeianu.

Surprize pentru spectatori

„Îi aştept pe ieşeni în număr cât mai mare la spectacol. Am pregătit pentru ei şi o surpriză: am decis ca sfârşitul să fie mai puţin amar decât era în scenariul iniţial şi l-am lăsat pe protagonistul principal să trăiască. Am decis asta împreună cu actorii. Propunerea a venit din partea lor. Este o piesă foarte optimistă, care se bazează pe ideea că orice este permis în viaţă: inclusiv să vinzi şi să cumperi timp“, subliniază regizorul Ovidiu Lazăr.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite