Ieşenii din Alexandru cel Bun îngheaţă în case

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ieşenii din Alexandru cel Bun nu îngheţat lângă calorifere
Ieşenii din Alexandru cel Bun nu îngheţat lângă calorifere

Reprezentanţii E-ON Gaz au anunţat că în un cartier din municipiul Iaşi nu beneficiază de alimentare cu gaze naturale în condiţii normale.

Numeroase familii care locuiesc în Alexandru cel Bun şi care au centrale termice nu beneficiază de căldură. În ultimele zile, ieşenii din acest cartier îngheaţă în apartamente. „Am un copil mic şi nu am avut căldură duminică toată ziua. Nu ne-a pornit centrala şi am îngheţat în casă. E o bătaie de joc", a spus ieşeanca Elena Vinea, care locuieşte în Alexandru cel Bun. Ieşenii din acest cartier s-au plâns că nu au beneficiat de căldură, apă caldă şi nici nu au putut pregăti mâncare.

Reprezentanţii E-ON Gaz au anunţat că încă nu se ştie cât vor dura intervenţiile din această zonă. „Vineri, 18 decembrie, compania noastră a sistat temporar alimentarea cu gaze naturale pe câteva străzi din Alexandru cel Bun, pentru a efectua lucrări specificeîn vederea eliminării dopurilor de gheaţă din sistemul de distribuţie. Cu toate acestea, în zonă continuă să fie înregistrate disfuncţionalităţi în alimentarea cu gaze naturale", a precizat Corneliu Zaiţ, purtătorul de cuvânt al E-ON Gaz. Ieşenii pot semnala incidentele companiei la 0265.200.928 şi 0800.800.928.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite