Ieşenii care îşi sărbătoresc ziua de naştere o dată la patru ani FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Estera Sava şi Ionuţ Lucan sunt născuţi pe 29 februarie şi îşi sărbătoresc ziua din patru în patru ani
Estera Sava şi Ionuţ Lucan sunt născuţi pe 29 februarie şi îşi sărbătoresc ziua din patru în patru ani

Ionuţ Lucan şi Estera Sava sunt născuţi pe 29 februarie şi ca urmare îşi sărbătoresc ziua de naştere din patru în patru ani. Miercuri, tinerii împlinesc 16 ani.

Ionuţ Lucan, elev în clasa a IX-a la Grupul Şcolar Economic de Turism susţine că deşi este născut în an bisect îşi aniversează ziua în fiecare an, în avans. „Sărbătoresc pe 28 februarie de obicei, nu trece niciun an fără să marchez ziua mea. În plus, mă numesc «Ionuţ» şi mai petrec şi atunci când este Sfântul Ioan. Nu mă simt ghinionist", spune tânărul.

Ionuţ mărturiseşte că astăzi are de gând să petreacă cu toţi prietenii. „Ultima dată când mi-am sărbătorit ziua de naştere pe 29 februarie, acum patru ani, am primit jucării şi dulciuri. Anul acesta nu vreau nimic material, doar o petrecere unde să mă simt bine cu prietenii", spune Ionuţ.

Estera Sava îşi sărbătoreşte ziua din patru în patru ani

În aceeaşi situaţie se află şi Estera Sava, elevă în clasa a IX-a la Colegiul „Richard Wurmbrand". Faptul că îşi sărbătoreşte rar ziua de naştere o face pe elevă să se simtă specială. „Mă bucur mai tare decât ceilalţi când vine ziua mea de naştere, deşi unii mai glumesc şi îmi zic că fac 4 ani, nu 16 ani. În fiecare an am servit bomboane la şcoală fie pe 28 februarie, fie pe 1 martie. Anul acesta voi petrece în familie cu prietenii", spune Estera.

Tânăra va renunţa la jucăriile la care visa în urmă cu patru ani, iar de data aceasta îşi doreşte să primească lucruri care să-i folosească la desenat. O altă dorinţă a ei ar fi să cunoască şi alte persoane născute în aceeaşi zi cu ea.

„Tatăl unui coleg de-al meu este născut tot pe 29 februarie. Aş vrea să cunosc pe cineva de vârsta mea născut în această zi“, mai spune Estera.

În municipiul Iaşi, 90 de bărbaţi şi 95 de femei îşi sărbătoresc astăzi ziua de naştere.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite