Ieşenii au protestat împotriva eutanasierii câinilor (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 40 de persoane de toate vârstele s-au adunat în Piaţa Unirii pentru a răspunde unui apel lansat în toată ţara împotriva eutanasierii câinilor comunitari. Umezeala de pe jos i-a împiedicat totuşi pe participanţi să ducă la final flashmob-ul planificat.

Echipaţi cu pancarte pe care se condamna eutanasierea câinilor, ieşenii prezenţi în Piaţa Unirii s-au alăturat protestului la nivel naţional prin care se doreşte menţinerea politicii de sterilizare a patrupedelor fără stăpân.

„Sunt medic şi voluntar la o asociaţie pentru protecţia animalelor. Nimeni nu ne dă dreptul să luăm viaţa acestor câini. Mesajul nostru este împotriva eutanasierii“, a explicat Alina Manole.

În forma originală a acestui flashmob, participanţii trebuiau să se culce la pământ într-o interpretare dramatică a situaţiei câinilor pe cale de a fi eutanasiaţi. Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, cei aproape 40 de ieşeni care au participat la flashmob-ul din Piaţa Unirii au stat ghemuiţi laolaltă cu pancartele la vedere.

Participanţii la protest au dorit să vină însoţiţi de animale, dar acest lucru le-a fost interzis.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite