Ieşenii au ales specialistul de pe locul secund al campaniei „Doctorii cu care Iaşiul se mândreşte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei cinci medici au fost aleşi. Cine crezi că sunt aceştia?
Cei cinci medici au fost aleşi. Cine crezi că sunt aceştia?

Are peste 40 de ani de experienţă în medicină, mii de operaţii efectuate şi peste o sută de bolnavi „sculaţi din morţi".

Medicul care ocupă poziţia secundă în topul celor mai buni medici din Iaşi are peste 4 decenii de când profesează, a salvat mii de vieţi, iar 100 de bolnavi aflaţi în stop respirator au fost readuşi la viaţă de el.

A păşit pe urmele tatălui său când a ales medicina, iar la 35 de ani luase examenul de primariat şi doctoratul. Puţini le aveau pe amândouă la o vârstă atât de fragedă.

Recomandările făcute de pacienţi, CV-ul medicului, dar şi operaţiile prin care s-a făcut remarcat au reprezentat doar câteva dintre criteriile care au stabilit „Doctorii cu care Iaşiul se mândreşte".

Află mâine cine este specialistul care ocupă locul al doilea în campania „Doctorii cu care Iaşiul se mândreşte" derulată de cotidianul „Adevărul" de Iaşi.

Specialistul de pe locul V în campania "Doctorii cu care Iaşiul se mândreşte": pediatrul Evelina Moraru

Specialistul de pe locul IV în campania "Doctorii cu care Iaşiul se mândreşte": Bogdan Zamfir, medicul militar care fentează moartea FOTOGALERIE

Specialistul de pe locul III în campania „Doctorii cu care Iaşiul se mândreşte“: Adrian Covic, medicul care scapă bolnavii de chinul dializei

Doctorii cu care Iaşiul se mândreşte. Spune cine este cel mai bun medic din oraşul nostru!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite