Ieşenii au ajuns pe bandă rulantă la spital după ce au mâncat copios de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

20 de persoane au ajuns în cursul acestei dimineţi la Spitalul „Sfântul Spiridon" din Iaşi cu dureri de stomac, crize de ulcer şi colecistită.

Petrecăreţii au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au sărbătorit cu vârf şi îndesat Paştele. Spre deosebire de celalalte zile de sărbătoare când saloanele unităţii medicale au fost pline cu victime ale bătăilor, agresiunilor sau cu probleme cardiace, astăzi doctorii au avut de tratat persoane cu urgenţe digestive.

„Au venit 20 de pacienţi cu ulcer, crize digestive. 10 dintre ei au mers la Chirurgie, 4 la Gastroenterologie, iar 6 au fost trimişi acasă. Starea lor este stabilă", spune doctorul Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sfântul Spiridon" Iaşi.

Iaşi: Medicii fac recomandări pentru mâncărurile de Paşte. Vezi ce trebuie să scoţi din meniu ca să nu te simţi rău

Iaşi: Au ajuns la spital după ce au băut peste măsură

În zilele de Paşte, medicii de la Spitalul „Sfântul Spiridon" au avut de tratat câte 10-15 persoane care s-au ales cu răni în urma bătăilor. Aseară, o femeie de 89 de ani din Moţca a ajuns la unitatea sanitară cu traumatism craniocerebral după ce a fost bătută de noră.

Un scandal de proporţii a izbucnit în spital într-un alt caz, când violatorul şi victima sa au fost internaţi de medici în acelaşi salon. „O femeie de 28 de ani din Voineşti a ajuns cu traumatism toraco-abdominal. Ea a susţinut că s-a ales cu răni în urma unui viol. Pe parcurs, un alt bărbat, tot din Voineşti, a ajuns la noi cu fracturi. Din ce spunea femeia el este agresorul ei. Noi nu am ştiu în momentul în care i-am internat, i-am mutat după ce am aflat", spune doctorul Cimpoeşu.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite