Ieşenii, puşi să aleagă între vedete expirate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De Revelion, pe ieşeni i-ar putea încălzi Sabrina (stânga) sau Anita de la 2 Unlimited (dreapta)
De Revelion, pe ieşeni i-ar putea încălzi Sabrina (stânga) sau Anita de la 2 Unlimited (dreapta)

Cei care vor să-şi petreacă Revelionul în stradă au de ales între şase formaţii cunoscute în anii ’80 şi ’90. Şefii din Palatul Roznovanu au anunţat că „vedeta“ sărbătorii dintre ani, trupa Baccara, nu va mai ajunge la Iaşi.

Cu două săptămâni înainte de petrecerea anunţată de Primărie în stradă, municipalitatea şi-a dat seama că ar trebui să-i consulte pe ieşeni cu privire la formaţia care va urca pe scena din faţa Palatului Culturii. După ce aleşii locali au votat în grabă un program de Sărbători făcut pe genunchi, estimat la 1,5 milioane de lei din bani publici, şefii din Palatul Roznovanu dau dovadă de lipsă de strategie în pregătirea puţinelor evenimente anunţate pentru acest sfârşit de an.


Concret, Cosmin Coman, director în cadrul Primăriei, care este responsabil de petrecerea din noaptea de Anul Nou, a anunţat că formaţia Baccara, cunoscută în anii ’80, nu va mai ajunge la Iaşi pentru că a primit un alt contract. „Aveam un precontract cu formaţia Baccara. Managerul lor ne-a spus că au un alt angajament în Malta, unde vor primi bani mai mulţi. Am început să căutăm alte variante, dar timpul este foarte scurt“, a precizat Cosmin Coman.


Primarul Gheorghe Nichita a anunţat săptămâna trecută că formaţia Baccara este disponibilă pentru concertul dintre ani organizat la Iaşi, iar petrecerea din noaptea de Revelion va costa în jur de 600.000 de lei.


Alegem formaţia în mai puţin de 48 de ore


Şefii din Primărie au anunţat că de ieri de la amiază se poate vota pe pagina de internet www.primaria-iasi.ro formaţia care va concerta în noaptea de Revelion.


În acest moment, ieşenii au de ales între „vedetele“ anilor ’80 -’90 Johnny Logan, Ottawan, Sabrina, Gazebo, Jimmy Somerville şi  2 Unlimited, iar votul va fi înregistrat până mâine.


„Mi se pare o bătaie de joc. Toate se fac în râs în Iaşiul ăsta. Nici nu am să ies din casă să văd concertul lor şi nici nu voi vota acest sondaj pentru că nu am între cine să aleg. Ne vor servi nişte rebuturi“, a spus ieşeanca Mioara Bernic, de 23 de ani.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite