Ieşenii, dotaţi cu periuţe şi pastă de dinţi. Vezi unde poţi să primeşti gratuit produsele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe 22 mai, în intervalul orar 9.00-20.00, se vor oferi gratuit produse de igiena orală în mai multe puncte din Iaşi unde se va afla o caravană cu studenţi şi rezidenţi în stomatologie. Campania face parte din cea de-a patra ediţie a Zilelor Proflaţiei Generale şi Orale în Moldova, coordonată de profesorul Norina Forna, decanul Facultăţii de Medicină Dentară din Iaşi.

Ieşenii vor putea fi consultaţi gratuit de viitorii medici dentişti şi vor primi câte o periuţă şi o pastă de dinţi cadou pe 22 mai, în intervalul orar 9.00-20.00. Pentru a beneficia de aceste facilităţi, vor trebui să meargă la caravanele special amenajate din cartierele Copou, Alexandru cel Bun, Nicolina II şi în parcul Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri".

Nu vor fi privaţi de consultaţiile gratuite şi de distribuirea de produse pentru igiena orală nici cei din comune. Astfel, la dispensarele din comunele Popeşti, Brăeşti, Dagâţa, Dobrovăţ, Gropniţa, Rediu şi Miroslava vor fi studenţi şi rezidenţi în medicină dentară care vor sta la dispoziţia doritorilor.

Premieră la Iaşi! Studenţii pot vedea online operaţii stomatologice complexe

„Vom face şi o evaluare pentru cei care au venit la noi şi în anii anteriori. Urmărim să vedem ce a deprins de la ultima şedinţă, ce a aplicat în plus. Oricum, în Iaşi s-a făcut un progres remarcabil", spune profesorul Norina Forna, decanul Facultăţii de Medicină Dentară din Iaşi.

Desant de medici în comunităţile de rromi. Vezi de ce boli suferă minoritatea

Absolvenţii de stomatologie din Iaşi au depus jurământul lui Hipocrate

În 2009 au fost examinaţi 2.724 de pacienţi, în 2010 au beneficiat de aceste gratuităţi 1.460 de ieşeni, iar în 2011 au fost 2.004 persoane din municipiu şi încă 600 din comunele din jur.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite