Iaşi: Ieşenii îşi completează garderoba la reduceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Ieşenii îşi completează garderoba la reduceri
Iaşi: Ieşenii îşi completează garderoba la reduceri

Marile magazine au preţuri şi cu 60% mai mici din luna iulie

Cumpărătorii s-au grăbit din primele zile de promoţii să-şi cumpere atât ţinute de vară, cât şi îmbrăcăminte mai groasă pentru sezonul rece.

Doamnele s-au înarmat cu răbdare şi au început să alerge de la primele ore după reducerile din marile centre comerciale pentru a fi în pas cu moda.


De la primele ore ale dimineţii, ieşencele probează fuste, pantaloni şi chiar geci, hanorace şi cizme pentru iarna care va veni. „Nu toate magazinele au reduceri consistente. Trebuie să cauţi destul de mult printre rafturi ca să găseşti preţuri bune“, spune Tatiana, studentă. Cabinele magazinelor cu tricouri la 19 lei sunt foarte aglomerate de tineri, care probează câte cinci modele odată.


De departe cele mai bine vândute produse textile sunt cele cuprinse între 20 şi 30 de lei. „Se dau foarte bine tricourile, căci sunt foarte ieftine. Oamenii profită de preţurile mici pentru a-şi diversifica ţinutele“, spune vânzătoarea unui magazin din Iulius Mall. Singura nemulţumire a cumpărătorilor este că mărimile pe care le găsesc sunt fie foarte mari, fie foarte mici, căci modele intermediare s-au vândut primele.


Ţinute elegante, la preţuri mici


Şi magazinele cu haine de lux au scăzut preţurile la rochii şi costume elegante. Astfel, un sacou care acum câteva zile costa 250 de lei, acum se vinde cu 50 de lei, în timp ce rochiile pentru petreceri sunt mai ieftine şi cu 50%.
„Noi practicăm reduceri mai mari la magazinul de la etajul unu, pe care vrem să-l închidem în următoarele zile pentru că ne-am luat un spaţiu mai atractiv la parterul complexului comercial“, a afirmat creatoarea de modă Cristina Nichita.

Cizme: 120 de lei
Pulovere: 70 de lei
Geacă de piele: 250 de lei
Sacou de in: 50 de lei
Pantaloni de in: 67 de lei
Sandale de piele: 140 de lei

Listă de preţuri

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite