Ieşenii se pot autorecenza pe ultima sută de metri la Primărie şi centrele de cartier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Recensământul la Iaşi
Recensământul la Iaşi

Ieşenii care nu au fost recenzaţi până acum mai au posibilitatea să-şi înregistreze datele personale astăzi, până la sfârşitul zilei.

Recensământ finalizat în trei localităţi din Iaşi

În cele 12 zile de recensământ, doar 293.000 de locuitori din municipiu Iaşi au răspuns la întrebările recenzorilor, iar 113.000 de locuinţe au fost înregistrate. Cum până acum, municipiul Iaşi înregistra un număr de 320.000 de persoane şi 114.000 de locuinţe, autorităţile au decis să prelungească termenul limită al recensământului cu încă 24 de ore.

Până la sfârşitul zilei, ieşenii care nu au fost recenzaţi pot să mai vină la sediul Primăriei, la cele şase centre de cartier din Tătăraşi, Alexandru cel Bun, Nicolina, Păcurari şi Frumoasa şi la sediul Termoservice.

„Rog pe cetăţeni să se gândească că nevoia socială este foarte mare la Iaşi şi nu vrem să fim defavorizaţi de cei care împart bogăţia ţării. Dacă scădem sub 300.000 de locuitori înregistraţi, avem probleme cu finanţarea europeană car se alocă în funcţie de numărul de locuitori“, a spus primarul Gheorghe Nichita.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite