Iaşi: Ieşenii nu au ratat al doilea volum din „Moby Dick”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Ieşenii nu au ratat al doilea volum din „Moby Dick”
Iaşi: Ieşenii nu au ratat al doilea volum din „Moby Dick”

A 51-a carte din colecţia „Adevărul” s-a epuizat de la primele ore ale dimineţii

Povestea căpitanului obsedat de găsirea şi uciderea balenei albe i-a scos din case pe ieşenii dornici să-şi adauge în bibliotecă cel de-al doilea volum al romanului „Moby Dick” semnat de Herman Melville. Printre cei care s-au oprit la punctele de difuzare a presei pentru a cumpăra preţioasa carte s-a numărat şi Irinel Cazacu.

Doamna de la chioşc îmi opreşte de fiecare dată cărţile. Am acasă colecţia verde de la primul număr, aşa că nu puteam rata acest volum. Sunt un cititor înrăit al cărţilor scoase de «Adevărul»”, a declarat Iulian Cazacu, agent de pază. Bărbatul a cumpărat volumele din colecţia „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă” atât pentru sine, dar mai ales pentru copilul său. „Sunt cărţi valoroase pe care vreau să le citească şi copilul meu”, a precizat Iulian Cazacu. 

Volumul al doilea al romanului „Moby Dick“ de Herman Melville poate fi cumpărat de la chioşcurile de ziare împreună cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 10,99 lei. Cartea poate fi cumpărată şi de la librăria „Adevărul” situată pe bulevardul Tudor Vladimirescu, nr.42.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite