Ieşeni acuzaţi că obligau minore să se prostitueze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra a fost abuzată timp de doi ani Foto: Arhivă
Tânăra a fost abuzată timp de doi ani Foto: Arhivă

Florin Gavrilescu şi Ciprian Dascălu au fost trimişi în judecată  de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism pentru trafic de persoane şi trafic de minori. Cei doi au fost acuzaţi că au obligat patru fete să întreţină relaţii sexuale cu diferite persoane.

Procurorii spun că în anul 2005 Florin Gavrilescu ar fi racolat adolescente cu vârste cuprinse între 13 şi 15 ani. „Gavrilescu prin folosirea de violenţe şi înşelăciune, le-a cazat, transportat şi obligat să practice prostituţia în folosul său", se precizeză în rechizitoriu.

Citiţi şi:

Tarif pentru sex la Iaşi: trei căruţe cu bălegar

Fetele îşi racolau clienţii din parcul de lângă Casa Sindicatelor, iar până acolo erau trasportate cu o maşină condusă de Ciprian Dascălu. Pe noapte tinerele aveau şi câte şapte clienţi, iar banii erau luaţi de Gavrilescu. În 45 de zile una dintre minore le-a sporit veniturile traficanţilor cu 6.700 de lei, iar în trei luni o altă fată a obţinut din prostituţie 31.500 de lei.Toată afacerea a ieşit al iveală când una dintre victime a reuşit să fugă şi a anunţat anchetatorii.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite