Ieşeanul care l-a înjunghiat mortal pe fratele vitreg al Cordunenilor a fost trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Stegaru (35 de ani) a fost acuzat, joi 3 noiembrie, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi de omor calificat. Bărbatul l-a ucis pe 4 septembrie pe Răzvan Constantin Hotin.

Potrivit rchizitoriului, Hotin (28 de ani) a avut o relaţie cu nepoata lui Gheorghe Stegaru. Cei doi concubini au avut o fetiţă, dar ulterior s-au despărţit.

Pe 4 septembrie victima ar fi venit în zona Releu, unde Elena Stegaru, soacra lui Hotin şi sora agresorului, şi fiica sa erau la grătar împreună cu mai multe rude. Răzvan Hotin ar fi vrut să-şi ia copilul, dar bunica nu a fost de acord. Atunci, victima ar fi scos un cuţit şi i l-a arătat Elenei Stegaru.

Citiţi şi:

Gheorghe Stegaru,criminalul fratelui vitreg al Cordunenilor: "N-am vrut să-l omor, ci doar să îl sperii"

Însă inculpatul a venit din spatele lui Hotin, i-a răsucit mâna şi i-a luat cuţitul şi i l-a înfipt în zona inimii. Procurorii susţin că fratele vitreg al Cordunenilor s-a urcat apoi în taxi-ul cu care venise, iar şoferul a mers spre spital. Însă pe drum Răzvan Hotin a decedat.În faţa anchetatorilor Gheorghe Stegaru a susţinut că a fost provocat. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite