Ieşeanul care a plesnit o poliţistă în autobuz a fost condamnat la închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionuţ Pavăl (25 de ani) a fost condamnat astăzi de magistraţii Judecătoriei Iaşi la 2 ani şi 3 luni de închisoare pentru ultraj şi lovire. Bărbatul a fost acuzat că în aprilie i-a dat un pumn în faţă unei poliţiste de la Serviciul de Intervenţie Rapidă.

Judecătorii au admis în acest caz şi acţiunea civilă. Sentinţa nu este însă definitivă. Potrivit rechizitoriului, scandalul a avut loc în luna aprilie într-un autobuz care circula pe ruta 41.

Tânărul care s-ar fi aflat sub infleunţa băuturilor alcoolice se împingea în călătorii aflaţi în picioare. La un moment dat poliţista, aflată în timpul liber, i-a spus să nu o mai împingă, dar acesta s-a enervat şi a început să înjure. Soţul tinerei de 23 de ani, şi el angajat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, a încercat să aplaneze conflictul, dar a fost prins de haină de Pavăl. Bărbatul i-a lovit în zona feţei pe poliţistă şi pe soţul ei.

Călătorii au cerut să oprească autobuzul, iar agresorul a rupt-o la fugă. Tânăra a avut nevoie de 16 zile de îngrijiri medicale, iar soţul ei de trei zile

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite