Ieşeanul care a lovit o poliţistă de la "mascaţi" a ajuns după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Pavăl a fost găsit de poliţişti la câteva ore după ce a lovit-o pe colega lor într-un autobuz, care circula pe traseul 41. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul a motivat că luni seară se afla în stare de ebrietate şi nu şi-a dat seama ce face.

Bărbatul care a lovit-o în faţă pe poliţista de 23 de ani a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentat în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Aceştia vor decide dacă Ioan Pavăl va fi cercetat sau nu în stare de libertate pentru lovire şi ultraj contra bunelor moravuri.

Poliţista de la Serviciul de Intervenţie Rapidă, aflată în timpul liber, le-a făcut observaşie luni seară unor bărbaţi, care se îmbulzeau să urce într-un autobuz. După ce autovehiculul, care circula pe linia 41, a pornit unul dintre tineri a lovit-o pe femeie cu pumnul în faţă. Călătorii l-au atenţionat pe şofer, care a deschis uşile, iar agresorul şi cei doi prieteni ai lui au coborât. Soţul tinerei, care era de faţă, a încercat să-i oprească pe bărbaţi, însă aceştia s-au făcut nevăzuţi.

Victima a primit îngrijiri medicale la Spitalul „Sf. Spiridon", dar nu a fost internată.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite