Ieşeanul al cărui proces a adus o judecătoare în faţa DNA, acuzat de lovire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un ieşean a fost trimis în faţa judecătorilor de către procurori după ce ar fi lovit un bărbat care îi blocase maşina. Cel vizat de oamenii legii este nimeni altul decât Simi Marţolea, al cărui proces de partaj a adus în vizorul DNA pe judecătoarea Angela Ungreanu.

Citeşte şi: Iaşi: Dosarul în care s-a pronunţat judecătoarea cercetată pentru mită este fără miză

Procurorii spun că Simi Marţolea (36 de ani) şi-ar fi parcat maşina pe 25 decembrie 2009 în zona Piaţa Voievozilor. Presupusa victimă a acestuia, spun anchetatorii, obişnuia să-şi parcheze maşina în acelaşi loc. Partea vătămată şi-ar fi lăsat maşina în spatele autoturismului lui Simi Marţolea după care ar fi plecat acasă. După puţin timp a coborât însă la maşină pentru că, mai arată anchetatorii, Simi Marţolea claxona pentru a putea ieşi din parcare.

Potrivit actului de trimitere în judecată, acesta l-ar fi luat la bătaie pe ieşeanul care îi blocase maşina. În urma incidentului, mai arată oamenii legii, victima a avut nevoie de 15 zile de îngrijiri medicale. "Clientul meu este nevinovat. A fost o lovire reciprocă, începută de presupusa parte vătămată", a precizat avocatul Bogdan Tufeanu, apărătorul lui Simi Marţolea.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite