Ieşean în stare critică după ce a fost târât de tren sub pasajul Alexandru cel Bun (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul este îngrijit de medicii de la Spitalul „Sfântul Spiridon“
Bărbatul este îngrijit de medicii de la Spitalul „Sfântul Spiridon“

În această dimineaţă, un bărbat de 57 de ani a fost zdrobit de tren la trecerea peste calea ferată de sub podul Alexandru cel Bun. Ieşeanul a suferit multiple răni la nivelul capului şi este internat la Spitalul „Sfântul Spiridon". Bărbatul a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgenţe „Sfântul Ioan“.

Ora 17.30 La şase ore de la producerea accidentului, bărbatul a fost transferat la Spitalul „Sfântul Ioan“ Iaşi. „Pacientul prezintă traumatism craniocerebral, fracturi de coaste şi de bazin şi va rămâne internat la Terapie Intensivă-Traumatologie“, spune doctorul Tudor Ciuhodaru, coordonatorul UPu al Spitalului „Sfântul Ioan“ Iaşi.

Ora 10.30 Din spusele bărbatului se pare că a fost agăţat de tren şi târât mai bine de 5 metri. Medicii susţin că ieşeanul se afla în stare de ebrietate în momentul producerii incidentului şi că acum se află internat la spital şi este în stare critică.

Citeşte şi:

Iaşi: Un tren a călcat trei persoane în comuna Cristeşti UPDATE

Iaşi: Bărbatul călcat de tren în urmă cu câteva ore fusese dat afară din serviciu

„Echipajul SMURD s-a deplasat la faţa locului şi au găsit asupra bărbatului un bilet de ieşire din spital cu diagnosticul de hepatită cronică toxică. Şi acum a consumat etanol. Este în stare critică, dar va supravieţui", spune doctorul Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sfântul Spiridon" Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite