Ieşean de 101 de ani către guvernanţi: „Nu ne mai promiteţi marea cu sarea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 150 de pensionari au sărbătorit împreună cu autorităţile locale Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Simirad a pregătit astăzi cadouri pentru 80 de ieşeni care au depăşit vârsta de 100 de ani. Doar trei dintre aceştia au ajuns la CJ şi şi-au ridicat diplomele şi câte o „atenţie“ de 500 de lei.

„Sunt alături de voi în dublă calitate, ca pensionar şi preşedinte CJ. Din datele de la Evidenţa Populaţiei, în Iaşi sunt peste 500 de pensionari cu peste 100 de ani, dar şi peste 10.000 de veterani de război“, a spus Simirad.

Ioan Vlasi încă se ţine bine pentru cei 101 de ani împliniţi. Bărbatul are două fete şi trei nepoţi şi a muncit toată viaţa la Poşta din Iaşi pentru a le asigura un trai decent.

Centenarul este dezamăgit că este minţit în fiecare zi pe faţă.

„Când eram tânăr, era extraordinar de bine. Acum nu-mi place cine ne conduce, sau ce s-a făcut în oraş. Se vorbeşte mult, dar nu se face nimic. Nu ne mai promiteţi marea cu sarea“, a spus Ioan Vlasi.

La Primărie, cei 150 de pensionari au primit nişte cadouri de criză, distincţii şi câte o cutie de bomboane, un album foto şi o carte „Academicienii Iaşiului“.

Citeşte şi:

17 parlamentari toacă lunar 1.300 de pensii

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite