Ieşean arestat pentru trafic de carne vie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Rotaru din Iaşi a fost aresta pentru 29 de zile de judecători pentru  trafic de persoane. Ieşeanul este cercetat pentru că ar fi obligat mai multe tinere să se prostitueze în Grecia.

Potrivit procurorilor DIICOT, ieşeanul împreună cu mai multe persoane ar fi recrutat mai multe tinere minore şi majore şi le-ar fi dus în Grecia. Aici fetele ar fi fost obligate să se prostitueze, iar banii erau luaţi de membrii reţelei. Procurorii DIICOT şi ofiţerii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Iaşi au făcut mai multe percheziţii în Iaşi şi Suceava şi au audiat mai multe persoane.

Peste 50 de ani de închisoare pentru traficanţii de persoane din clanul Gologan

 „În cauză se desfăşoară cercetări privind mai mulţi cetăţeni români şi străini care au recrutat şi exploatat sexual mai multe tinere majore şi minore în Grecia, în perioada 2007-2011. Cu privire la învinuitul R. Marian din Iaşi s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore şi ulterior acesta a fost prezentat Tribunalului Iaşi, cu propunere de arestare preventivă", se precizează într-un comunicat al BCCO Iaşi.

Tribunalul Iaşi a admis propunerea procurorilor şi a dispus ca tânărul să stea după gratii 29 de zile. Tânărul a declarat recurs.

Tarif pentru sex la Iaşi: trei căruţe cu bălegar

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite