Iaşi: Ieşean urmărit internaţional, dat singur de gol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tâlhar ieşean a reuşit să-i lase muţi de mirare pe oamenii legii. Alin Brahadir (23 de ani) figura pe lista urmăriţilor la nivel internaţional, după ce s-a sustras executării pedepsei de

Un tâlhar ieşean a reuşit să-i lase muţi de mirare pe oamenii legii. Alin Brahadir (23 de ani) figura pe lista urmăriţilor la nivel internaţional, după ce s-a sustras executării pedepsei de 3 ani şi 6 luni de închisoare pentru tâlhărie, dată de judecătorii ieşeni în urmă cu aproximativ doi ani. Înainte ca poliţiştii să apuce să-l bage după gratii, Alin a plecat să muncească în Italia.


Tânărul a revenit anul acesta în ţară şi s-a gândit


să-şi ia permisul de conducere. Pentru că avea nevoie de cazierul judiciar la întocmirea dosarului, Alin a trecut de bunăvoie pragul Poliţiei Iaşi, ocazie bună pentru oamenii legii să-i pună cătuşele. „Tânărul a spus că ştia de faptul că este condamnat, dar cu toate acestea s-a întors în România pentru a urma cursurile unei şcoli de şoferi. Credea probabil că nu va fi depistat“, ne-a declarat subcomisarul Mădălin Ţăranu, de la Poliţia Iaşi. Ieri la amiază, puştiul a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi. 


 La sfârşitul anului trecut, un tânăr condamnat pentru furt calificat, cu gânduri de însurătoare, a nimerit arestul în loc de Starea Civilă.  Ionuţ P. ( 25 de ani) fugise peste hotare înainte ca oamenii legii să-l încătuşeze.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite