Iaşi: 1,1 milioane de lei pentru Zilele Iaşiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: 1,1 milioane de lei pentru Zilele Iaşiului
Iaşi: 1,1 milioane de lei pentru Zilele Iaşiului

Consilierii locali vor analiza mâine programul evenimentelor anunţate pentru Sf. Parascheva. „Bugetul de cheltuieli estimat pentru evenimentele care vor debuta pe 3 octombrie este de 1,1 milioane

Consilierii locali vor analiza mâine programul evenimentelor anunţate pentru Sf. Parascheva. „Bugetul de cheltuieli estimat pentru evenimentele care vor debuta pe 3 octombrie este de 1,1 milioane de lei“, a spus Andrei Trofor, purtătorul de cuvânt al Primăriei. Printre evenimentele anunţate încă din acest weekend se numără Concursul Naţional de Karting „Cupa Iaşiului“, sâmbătă, de la ora 9.00, şi Ziua pensionarilor, de la 17.00 la 19.00, la Sala Club a Ateneului Tătăraşi.


Programul sărbătorilor  include numeroase expoziţii de artă, competiţii sportive, concerte ale Fanfarei de la Chetriş. Pe 14 octombrie, de la ora 19.00, este anunţat un concert în faţa Palatului Culturii şi foc de artificii. Oficialii ieşeni au susţinut că din cauza crizei nu va fi un concert cu artişti internaţionali, dar nu au putut preciza dacă au încheiat contracte pentru evenimentul de la mijlocul lunii viitoare.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite