Iaşi: Ritmuri de fanfară în centrul Iaşiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Ritmuri de fanfară în centrul Iaşiului
Iaşi: Ritmuri de fanfară în centrul Iaşiului

Melodiile celor mai cunoscute fanfare din Iaşi, Bucureşti, Brăila şi Bistriţa vor răsuna pe străzile Iaşiului astăzi şi mâine. Festivalul Fanfarelor, eveniment care a ajuns la cea de-a

Melodiile celor mai cunoscute fanfare din Iaşi, Bucureşti, Brăila şi Bistriţa vor răsuna pe străzile Iaşiului astăzi şi mâine.
Festivalul Fanfarelor, eveniment care a ajuns la cea de-a doua ediţie, va începe vineri, de la ora 17.00, când invitaţii vor defila pe ritmuri antrenante din faţa Palatului Culturii până în Piaţa Unirii, unde ieşenii vor putea urmări un concert al fanfarelor.

„Sâmbătă, de la ora 11.45, sunt programate concerte în patru mari parcuri din Iaşi. Astfel, ieşenii vor putea asculta concertele din Parcul Copou, din Parcul Voievozilor, din Alexandru cel Bun, de pe Esplanada Nicolina şi din Piaţa Unirii“, a afirmat Mihai Pricop, şeful Biroului de Cultură, ONG-uri şi Sport din cadrul Primăriei Iaşi. Festivalul va culmina sâmbătă, cu un concert de la ora 14.30, care este programat la Stadionul din Copou. Acesta va preceda meciul de fotbal dintre echipa Politehnica Iaşi şi Ceahlăul Piatra Neamţ. Fanfarele care au confirmat prezenţa la eveniment sunt Muzica Militară a Garnizoanei Iaşi, Muzica Reprezentativă a Ministerului Apărării, precum şi Muzica Militară a Garnizoanei Brăila. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite