Iaşiul are încă un 10 la Bacalaureat. Vezi ce spune eleva „salvată“ de contestaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mirona Letiţia Dobri, elevă la Colegiul Naţional „Costache Negruzzi", a obţinut nota 10 la contestaţia depusă la matematică. Tânăra avea notă maximă la celelalte două probe şi astfel a devenit cel de-al 13-lea elev din judeţ cu nota 10 la Bacalaureat.

Mirona Letiţia Dobri a adus încă un 10 Iaşiului pe ultima sută de metri. Fata, şefă de promoţie a Colegiului Naţional „Costache Negruzzi", a depus contestaţie la matematică, obiect la care luase nota 9,60. Astăzi, visul ei de a avea 10 pe linie s-a împlinit.

image

Mirona este fericită că are 10 pe linie la Bac

„Am fost convinsă că nu am ce să pierd pentru că am scris tot. Nu aveau cum să-mi scadă nota. M-am gândit, am confruntat rezultatele mele cu ale elevilor, m-am consultat cu profesorii şi am decis să fac contestaţie", povesteşte Mirona.

Absolvent ieşean cu 10 la Bac: „Rezultatele arată mentalitatea elevilor“

Iaşi: Visul unei fete de 10 de a studia în Franţa, curmat de sărăcie

După câteva zile în care s-a frământat aşteptând rezultatul, astăzi fata a răsuflat liniştită când a văzut că pe lista cu rezultatele finale figura cu nota 10.

„Acum sunt liniştită şi fericită pentru că mi-a fost răsplătită munca din anii de liceu. Simt că am luat nota pe care o merit", spune Mirona.

Tânăra nu intră deocamdată în vacanţă, ci se pregăteşte intens pentru admiterea la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Gr. T. Popa" Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite