Iaşiul are cel mai bun colegiu din ţară. „Emil Racoviţă“ a primit titlul de Şcoala Anului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sală de curs (Foto Arhivă)
Sală de curs (Foto Arhivă)

Colegiul Naţional „Emil Racoviţă" din Iaşi a câştigat premiul I la secţiunea Şcoala Anului, în cadrul Galei Premiilor în Educaţie 2011, eveniment organizat de Fundaţia Dinu Patriciu.

Premiul, în valoare de 30.000 de euro, a fost acordat de către un juriu specializat, care a analizat activitatea desfăşurată în şcoală.

Mai mult, în premieră în acest an, a fost realizat un clasament de popularitate, pe baza voturilor exprimate pe site-ul proiectulului www.premiileineducatie.ro. Colegiul „Emil Racoviţă" a obţinut Premiul de Popularitate.

Elevii de la Colegiul „Emil Racoviţă“ din Iaşi, pe locul I la dezbateri

Top licee din Iaşi unde s-a intrat cu cele mai mari medii

Şi eleva Ana Maria Istrate, care învaţă la această instituţie, a obţinut Premiul de Popularitate la secţiunea Elevul Anului.  

„Premiile acestea confirm încă o dată, că deviza liceului «Excelenţă în Educaţie» este o realitate de zi cu zi. Premiile de popularitate confirmă susţinerea de care Colegiul «Racoviţă» se bucură în cadrul comunităţii şcolare, dar şi prestigiul de care acesta se bucură la nivel naţional datorită  rezultatelor şcolare de excepţie şi a proiectelor extraşcolare cu  mare impact educaţional", spune profesorul Paula Gavrilescu, directorul colegiului.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite