Jale pe străzile oraşului. Zeci de şoferi, băuţi sau neatenţi, au rămas fără permise

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au aplicat în acest sfârşit de săptămână nu mai puţin de 90 de sancţiuni şoferilor indisciplinaţi şi au reţinut 11 permise şi 7 certificate de înmatriculare. Cele mai multe abateri descoperite de oamenii legii au fost neacordarea priorităţii şi consumul de alcool.

Un bărbat  din Botoşani a rămas fără permis pentru o perioadă de 30 de zile după ce oamenii legii l-au văzut cum la trecerea de pietoni din dreptul Gării Internaţionale nu a dat prioritate pietonilor care traversau regulamentar strada.

Citeşte şi: Iaşi: Peste o sută de sancţiuni, participanţilor indisciplinaţi din trafic

Alţi patru conducători auto  au fost traşi pe dreapta şi s-a ales cu sancţiuni din cauza consumului de alcool. Vlad S. (23 de ani) conducea pe bulevadul Tudor Vladimirescu iar în urma testării a rezultat o alcoolemie de 0,62mg/l în aerul expirat. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal.

Un alt şofer, din judeţul Suceava, s-a ales cu dosar penal după ce poliţiştii au vrut să-l testeze cu apartul antialcool. Doru H. (47 de ani) a refuzat recoltarea probelor biologice, alegându-se cu dosar penal.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite