Protest inedit al unui ieşean pentru a-şi repara maşina (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În faţa sediului Carpatica Asig de pe strada Sf. Lazăr din Iaşi stă parcată, de mai multe zile, o maşină pe geamurile căreia sunt lipite mesaje prin care proprietarul reclamă că firma de asigurări nu i-a achitat costurile reparaţiilor la vehicul.

Iată mai jos autoturismul marca Volkswagen parcat de mai multe zile în faţa sediului Carpatica Asig:

image

În geamurile autoturismului sunt afişate nemulţumirile proprietarului Cezar Ceicovschi:

image
image

Proprietarul maşinii a expus şi devizele de reparaţie:

image

Mai citiţi:

Accident în centrul Iaşiului. Un BMW a ajuns ornament de flori (FOTO şi VIDEO)

image

Iaşi: Şmecherii din trafic, filmaţi în „exerciţiul funcţiunii" (VIDEO)

image

Reprezentanţii Carpatica Asig susţin că maşina domnului Ceicovschi a fost avariată într-un accident rutier în care au mai fost implicate alte trei maşini, ce au fost reparate. Conform răspunsului oferit, cei de la Carpatica au făcut constatarea avariilor, urmând ca proprietarul maşinii să introducă autovehiculul într-o unitate service şi să depună dosarul de daună factură care să dovedească efectuarea şi costul reparaţiilor.

„Până la această dată, domnul Ceicovschi nu a depus documentele necesare finalizării dosarului de daună. Acestuia i s-a propus introducerea maşinii într-o unitate service colaboratoare, dar a refuzat şi această variantă de despăgubire oferită de noi. Parcarea autovehiculului în faţa sediului Carpatica Asig este nejustificată, atutudinea păgubitului fiind una răuvoitoare care aduce grave prejudicii deimagine societăţii noastre, motiv pentru care ne vom adresa organelor competente", se arată în răspunsul formulat de Alina Pascariu, director marketing Carpatica Asig.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite