Răspuns de bulibaşă pentru Vântu: „Ce ai, eşti nebun?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ferdinand Stănescu, bulibaşa ţiganilor din Grajduri, judeţul Iaşi, a rămas siderat când a auzit cum Sorin Ovidiu Vântu îi spunea lui Sebastian Ghiţă că toţi bulibaşii din ţară au lucrat pentru el. De cuvintele lui Vântu se dezic şi ţiganii aurişti din Ciurea.

Contactat de reporterii „Adevărul" în legătură cu afirmaţiile lui Sorin Ovidiu Vântu despre ţigani, bulibaşa Ferdinand Stănescu a avut o reacţie vehementă la adresa omului de afaceri.

„Ce are, este nebun? Cum poate spune aşa ceva? Ce legătură au bulibaşii cu macarale furate, Italia şi Sorin Ovidiu Vântu? Nu ştiu la ce se poate referi Vântu. Poate urmăreşte să obţină ceva cu aceste cuvinte, dar eu  nu am auzit şi nu cred că o să aud vreodată de ţigani că fac aşa ceva pentru Vântu", a declarat bulibaşa Stănescu din Grajduri

Citiţi şi:

Iaşi: Bulibaşa romilor din Grajduri: „Suntem rromi, nu ţigani. Se face o discriminare rasială"

De cuvintele lui Sorin Ovidiu Vântu se dezic şi ţiganii din Ciurea, judeţul Iaşi.

„Noi suntem ţigani aurişti şi nu am avut niciodată de-a face cu activităţile la care face referire domnul Vântu. Despre fărădelegile sale am auzit numai din mass-media. Noi nu am fost implicaţi niciodată în aşa ceva", a spus Ionel Stănescu, zis Ferdinand, bulibaşa ţiganilor din Ciurea, consilier imperial pe judeţul Iaşi şi Moldova, respectiv judecător în tribunalul ţiganilor.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite