Politehnica Iaşi le dă frisoane conducătorilor clubului din Copou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de fotbal din Copou a renunţat la numele Politehnica Iaşi şi va evolua în acest sezon cu o titulatură care nu a mai fost folosită de 44 de ani.

În urma cu un sezon, SC FC Politehnica Iaşi SA îşi dădea obştescul sfârşit prin insolvenţă. Şefii Iaşiului au creat o nouă echipă de fotbal prin fuziunea dintre Tricolorul Breaza şi Navoby Charity Cup Iaşi. Pentru a da totuşi un sentiment de continuitate a tradiţiei de 65 de ani de fotbal la Iaşi, particula „Politehnica" a fost asociată în numele noului club, respective ACSMU Politehnica Iaşi

Însa la un an după înfiinţare, numele echipei a fost schimbat din nou, ACSMU Politehnica Iaşi devenind Clubul Sportiv Municipal Studenţesc (CSMS) Iaşi din cauza defunctei Poli, care ameninţă chiar şi din mormânt.

Citiţi în ADS Iaşi care sunt motivele pentru care oficialii clubului din Copou s-au ferit să se mai asocieze cu numele „Politehnica", precum şi o serie de interviuri cu jucători importanţi din lotul actual al CSMS Iaşi. Săptămânalul ADS Iaşi este disponibil la chioşcurile de ziare, de joi până miercuri, la preţul de 1,4 lei.

Mai citiţi:

CSMS Iaşi - Dinamo II în primul meci al sezonului. Vezi tot programul turului

Un fotbalist de Liga Campionilor va juca la CSMS Iaşi

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite