Iaşi: Avocat trimis în faţa judecătorilor pentru că ar fi condus băut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un avocat din cadrul Baroului Vaslui a fost trimis în judecată de  Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iaşi pentru că ar fi condus cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80g/l, alcool pur în sânge.

Potrivit anchetatorilor, pe 07 iunie 2009, Dragoş Mocanu se afla la volanul maşinii personale când s-ar fi lovit de gardul sediului unei grădiniţe. „Cred că se dă mai multă amploare acestui caz decât ar trebui. Nu pot să fac în acest momente alte comentarii de cât că situaţia de fapt prezentată de procurori este pe alocuri eronată", a declarat Dragoş Mocanu.

Reprezentanţii Baroului Vaslui au precizat că săptămâna viitoare vor analiza situaţia avocatului în cadrul Comisiei de Disciplină.

 „Fiind o vorba de o trimitere în judecată care nu afectează activitatea sa ca avocat, nu cred că se pune problema ca el să fie exclus din Barou. Luni o să vin la Vaslui şi o să analizăm dosarul său în Comisia de Disciplină, dar, repet, nu cred că se va ajunge la o excludere. Cel mult, avocatul riscă o sancţiune disciplinară din partea Baroului Vaslui, care va fi stabilită abia după ce vom analiza dosarul său", ne-a spus Ioan Pascaru, decanul Baroului Vaslui. Acesta a mai adăugat că nu a ştiut de incidentul în care ar fi fost implicat Dragoş Mocanu.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite