Iaşi: Judecat că a terorizat farmaciste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un ieşean va trebuie să le explice judecătorilor cum a ajuns să fie acuzat că a băgat spaima în trei femei, angajate la diferite farmacii din oraş.

Procurorii spun că pe 25 octombrie, Mihăiţă Netedu (36 de ani) a aruncat cu pietre într-o angajată a unei farmacii de pe strada Costache Negri, şi a ameninţat-o că are un cuţit în buzunar. Două zile mai târziu, bărbatul ar fi intrat într-o altă farmacie, de pe strada Nicolae Iorga, şi ar fi ameninţat-o pe angajată că îi ia viaţa.

Speriată, femeia a început să strige după ajutor, fiind auzită de o colegă care se afla într-o cameră alăturată. Netedu ar fi scos în acel moment un cuţit, iar când colega farmacistei a apărut, ar fi ameninţat-o şi pe aceasta. Ieşeanul le-a lăsat în pace abia după ce una dintre ele a împins spre el un raft pe care se aflau expuse mai multe produse.

În urma expertizei psihiatrice, medicii au concluzionat că bărbatul suferă de tulburări de comportament , şi că a avut discernământ în momentul în care le-a ameninţat pe cele trei farmaciste. Acum, Netedu va fi judecat pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice şi port ilegal de armă albă.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite