Iaşi: Zi neagră pe DE 583, în localitatea Leţcani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii cercetează cauzele care au dus la producerea accidentului din Leţcani
Poliţiştii cercetează cauzele care au dus la producerea accidentului din Leţcani

Un bărbat a murit lovit de TIR în urmă cu câteva ore, iar o maşină s-a izbit dimineaţă de un microbuz după care a ieşit în decor. Ambele accidente s-au produs în localitatea Leţcani.

Vasile Gâtlan (41 de ani), angajat ca paznic la societatea Avicola, din localitatea Scânteia, plecase în urmă cu două ore de la serviciu şi se îndrepta spre staţia de autobuz pentru a ajunge acasă. Bărbatul a traversat DE583 printr-un loc nepermis fără să se asigure. În acel moment, TIR-ul condus de Georgel Mihulcă (41 de ani), l-a lovit în plin. Impactul a fost fatal pentru bărbat. Echipajele SMURD venite la faţa locului nu au mai avut cum să-l ajute.

Conducătorul masinii de transport marfă le-a spus poliţiştilor că Vasile Gâtlan (foto) ar fi fost în stare de ebrietate şi a sărit în faţa maşinii.

Vasile Gâtlan a murit lovit de TIR, pe DE583, în localitatea Leţcani

A scăpat ca prin minune

Dimineaţă, în localitatea Leţcani, pe acelaşi drum, o maşină Dacia condusă de Costel O., de 36 de ani, a intrat pe contrasens, s-a izbit violent de microbuzul condus de Damian C. (41 de ani), după care a ieşit în decor. Din fericire, în urma accidentului, şoferul Daciei şi un pasager al microbuzului au scăpat cu răni uşoare.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite