Iaşi: Zeci de familii din Ţibana şi-au cerut drepturile la Prefectură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Beneficiarii ajutoarelor pentru însoţitorii persoanelor cu handicap s-au plâns prefectului Dragomir Tomaşeschi că nu şi-au mai primit banii de câteva lunii.

Sătenii s-au adunat în faţa Prefecturii în speranţa că cineva le va asculta nemulţumirile. „Suntem 68 de persoane care trebuia să primit de câteva luni banii de la primărie ca însoţitori ai persoanelor cu handicap. Ne tot amână şi ne spun că nu sunt banii daţi de la Guvern. Nu mai avem bani pentru mâncarea copiilor. Eu am doi copiii cu handicap pentru care trebuia să iau câteva sute de lei. Vine toamna şi nu avem cu ce-i purta pe la şcoală“, a spus Lenţica Budăi, una din femeile care a solicitat prefectului sprijin.

Prefectul Tomaşeschi le-a transmis celor nemulţumiţi că de la Finanţele Publice au fost alocate fondurile pentru aceste ajutoare şi că va trimtie un control la primăria Ţibana pentru a verifica modul în care sunt cheltuiţi banii. "Vom vedem ce s-a întâmplat cu aceşti bani şi vom verifica şi activitatea de la nivelul Primăriei", a anunţat Tomaşeschi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite