Iaşi: Salvat de la înec cu elicopterul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din localitatea Cotnari a fost la un pas de moarte după ce a vrut să se scalde deşi consumase o cantitate impresionantă de alcool. Alţi doi bărbaţi au decedat în urma unor accidente stupide.

Gheorghe M. (45 ani) din localitatea Cotnari care, după ce a consumat alcool, a vrut să se răcorească în lacul Zberieni. Sub privirile îngrozite ale oamenilor din zonă, bărbatul a dispărut sub apă.
Câţiva martori au reuşit să-l scoată pe mal. Localnicul a fost transportat de urgenţă cu elicopterul SMURD la Spitalul  Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Spiridon", în stare de şoc. Medicii spun că starea de sănătate este a pacientului este stabilă

S-a asfixiat de la prea multă băutură

Un bărbat de 53 de ani din localitatea Aroneanu a decedat sâmbătă după ce s-a electrocutat în timp ce repara o maşină urcată pe rampă. Medicii l-au găsit în stop cardiorespirator şi nu au mai reuşit să-l salveze.

Duminică dimineaţă, un alt ieşean şi-a găsit sfârşitul după ce sâmbătă seară a petrecut cu prietenii. Petru L. (50 de ani) a băut toată noaptea în aşteptarea deschiderii ştrandului, unde intenţiona să continue petrecerea.
La un moment dat, partenerii de pahar au constatat că acesta nu mai dă niciun semn de viaţă. Echipajul SMURD l-au găsit în stop cardiorespirator după ce s-a înecat cu lichidului de varsatură. În ciuda eforturilor medicilor, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite