Iaşi: Vezi cum s-au descurcat copiii de la „Kids Rock“ în primul lor concert live (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
John, Andrei, Livia, Petra şi Vlad
John, Andrei, Livia, Petra şi Vlad

Sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenţilor a fost plină aseară, de la ora 19.00, când s-a dat startul spectacolului „Petran & Students". 28 de elevi talentaţi de la mai multe şcoli din Iaşi au urcat pe scenă şi au interpretat melodii consacrate ale formaţiei de heavy metal „Metallica" sau a formaţiei americane de hard rock „Guns N' Roses". Surpriza serii pentru public au fost cinci copii: Livia, Petra, Andrei, Vlad şi

Iubitorii de muzică rock s-au adunat aseară la Casa de Cultură a Studenţilor pentru a urmări un spectacol susţinut de profesorul Petran Paveliuc şi elevii pe care-i îndrumă. Interpretarea unor melodii precum „Nothing else matters", November rain", Symphony of destruction" sau „Mercy on me" au ţinut publicul în priză timp de trei ore.

ASCULTĂ „NOTHING COMPARES TO YOU“ INTERPRETATĂ DE ŞTEFANA

Ropote de aplauze au atras cei cinci copii de la „Kids Rock" care au susţinut primul lor concert live. Livia Manea (clape), Andrei Cerbu (chitară), John Hurjui (chitară bass), Petra Mocanu (voce) şi Vlad Iftode (voce) au interpretat cu succes melodii consacrate: „Stand by me", „No more" şi „I love Rock'n'Roll", ultima melodie fiind şi preferata micuţilor.

Emoţii la urcarea pe scenă

Copiii s-au pregătit la instrumente timp de un an, iar de mai bine de o lună au făcut repetiţii pentru primul concert live. Pasiunea pentru muzica rock îi aduce de două ori pe săptămână pe copii la sala de repetiţii. „În fiecare săptămână ne întâlnim miercurea şi duminica şi facem repetiţie câte două-trei ore. Uneori venim de la ore, de la teme şi suntem obositţi, ne mai încurcăm, dar vrem să continuăm", spune Livia Manea. Copiii cu vârste cuprinse între 8 şi 14 ani au mărturisit că abia şi-au putut stăpâni emoţiile când au păşit pe scenă. „Îmi tremurau genunchii, dar după primele versuri nu am mai simţit nimic. A fost foarte bine, mi-a plăcut", spune Petra.

ASCULTĂ CUM AU INTERPRETAT COPIII DE LA „KIDS ROCK“ MELODIA „STAND BY ME“

Copiii au mărturisit şi care au fost primele gânduri pe care le-au avut şi ce i-a ghidat pentru a avea succesul de aseară. „Mă gândeam să nu uit versurile, dar chiar m-am distrat şi sunt foarte mulţumit de cum a ieşit", spune Vlad. Fără emoţii, dar cu gândul că nu vrea să dezamăgească publicul a interpretat şi Andrei. „N-am avut emoţii deloc pentru că am exersat schemele şi nu avea ce să nu-mi iasă. Mă gândeam că este şi tata în public şi am vrut să fie perfect", spune Andrei. John a mai interpretat câteva melodii în faţa publicului şi i-a calmat şi pe ceilalţi membri. „Eu eram liniştit pentru că am mai avut experienţe anterioare şi le-am spus că nu au de ce să-şi facă griji", spune John.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite