Iaşi: Vânzătoarea care a dat biletul de 6,2 milioane la Loto poartă noroc jucătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieşeanca Rodica Chelaru a procesat biletul care a adus unui norocos marele premiu la extragerea loto de duminica trecută. Femeia a mai avut mână bună şi anul trecut, când la agenţia ei s-a câştigat de două ori la categoria a II-a.

„La revedere şi să dea Domnul să mai iasă", aşa a spus una dintre femeile care a pus marţi dimineaţă un bilet la agenţia Loto 22-042 din cartierul Păcurari.

Speranţele acesteia sunt date de faptul că în locul respectiv s-a jucat biletul care a adus unui norocos suma de 6,2 milioane de euro la tragerea Loto 6/49 de duminică seară.

Cea care a procesat biletul câştigător este Rodica Chelaru (52 ani), care lucrează de 25 de ani în cadrul Loteriei Române. Rodica nu este la prima „ispravă" de acest gen.

„Anul trecut am avut doi câştigători la categoria a II-a iar unul dintre ei, un pensionar, chiar a trecut din nou pe aici ca să-mi mulţumească", îşi aminteşte femeia.

Mai citiţi:

„Cu banii de la Loto aş lua apartamente"

Norocosul care a câştigat 6,2 milioane de euro la Loto 6/49 se lasă aşteptat (UPDATE)

Câştigător la Loto: Norocosul de la Iaşi ar trebui să meargă la biserică

Biletul care a adus unui norocos potul de 6,2 milioane de euro este însă, de departe, cel mai important tichet pe care Rodica Chelaru l-a procesat vreodată.

„Vineri, sâmbătă şi duminică s-au jucat 329 de bilete. Nu am avut cum să fiu atent la fiecare persoană în parte. Oricum, marea majoritate au fost tineri. M-aş bucura ca unul dintre ei să fi luat banii ca să-şi poată face o viaţă", explică Rodica.

În ceea ce priveşte profilul celor care joacă la agenţia ei, femeia susţine că cei mai mulţi clienţi sunt cei din cartier. „Blocul la parterul căruia este agenţia este locuit de cadre militare şi din poliţie, în activitate sau pensionate. În general, în Păcurari şi Canta stau oameni cu bani, mai distinşi, nu e un cartier muncitoresc", susţine Rodica, care are şi o sugestie pentru fericitul câştigător.

image

„Eu zic că nu ar fi păcat dacă băncile s-ar folosi de banii lui. În loc să arunce banii pe distracţii, mai bine ar investi în ceva util să lase în urmă pentru acest oraş căci şi acest lucru îi va aduce profit. Spre exemplu, nu avem un parc de distracţii sau un ştrand corespunzător în oraşul acesta", a încheiat Rodica Chelaru.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite