Iaşi: Vagonul deraiat aseară a fost repus pe şine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tren (Arhivă)
Tren (Arhivă)

Angajaţii firmei private încearcă să repună pe şine vagonul deraiat aseară în zona localităţii Leţcani. Călătorii care merg la Dorohoi sunt aduşi cu o garnitură până la Leţcani,iar de acolo sunt preluaţi de un alt tren.

Ora 17.48 Radu Ciubuc (30 de ani) şi Gabriela Chelaru (30 de ani), şoferul şi pasagerul din BMW, au fost duşi la Spitalul "Sf Spiridon".

Ora 16.45 Ora 16.45 Vagonul deraiat a fost repus pe şine. În câteva zeci de minute în zonă se va circula normal.

Ora 12.00 Circulaţia rutieră pe drumul european 583 în zona localităţii Leţcani a fost reluată de aseară de la ora 00.00. În schimb vagonul care a deraiat aseară în zona localităţii Leţcani, după ce un BMW  a intrat în tren, nu a fost repus pe şine.Angajaţii firmei private încearcă de dimineaţă să-l ridice cu o macara.

Citiţi şi:

Iași: Accident grav din cauza ninsorii puternice. Un BMW a intrat în trenul Iași-Dorohoi (UPDATE)

Societatea care deţinea garnitura a găsit o soluţie ca cei care circulă pe ruta Iaşi- Dorohoi să ajungă la destinaţie. Un tren îi aduce pe călători până la Leţcani, de unde îi ia un altul şi îi duce la Dorohoi.

Un vagon al trenului personal Dorohoi- Iaşi a deraiat aseară în zona localităţii Leţcani, în jurul orei 22.00, după ce a fost lovit de un BMW.

În urma impactului cele două persoane aflate în maşină au fost rănite. Călătorii nu au păţit nimic deoarece se aflau în celălalt vagon.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite