Iaşi: Urmăriţi internaţional, extrădaţi din Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi tineri au fost arestaţi
Cei doi tineri au fost arestaţi

Trei bărbaţi bănuiţi de poliţişti de comiterea mai multor infracţiuni, printre care omor şi lipsire de libertate au fost trimişi de autorităţile italiene în România, pentru a da socoteală în faţa legii.

Adrian C. (22 de ani) se sustrăgea măsurii aretării preventive luată de Tribunalul Iaşi pe 28 mai 2009, pentru omor calificat, lipsire de libertate şi ultraj contra bunelor moravuri. Potrivit anchetatorilor, tânărul, împreună cu alte patru persoane ar fi provocat un scandal în faţa discotecii din satul Pârcovaci (Hârlău), ar fi lovit cu pumnii şi picioarele o persoană după care ar fi băgat-o în portbagajul unei maşini şi ar fi abadonat-o lângă un pod. Victima a decedat din cauza leziunilor suferite.

A doua persoană extrădată de italieni este Ciprian P. (30 de ani) care era căutat de poliţiştii ieşeni pentru a executa o pedeapsă de 1.501 de zile de închisoare pentru ultraj în formă continuată.

Ce de-al treilea bărbat extrădat din peninsulă este Cătălin M. (33 de ani) care se sustrăgea executării pedepsei de 3 ani şi 9 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, ameninţare, distrugere şi port ilegal de arme albe.

În noaptea de 6 spre 7 mai 2005, împreună cu alte persoane înarmate cu bâte, ar fi intrat în curtea unei familii din satul Lunca Cetăţuii şi ar fi distrus mai multe bunuri. Poliţiştii mai spun că înainte de comiterea faptei, bărbatul s-ar fi plimbat prin sat înarmat cu o bâtă, pentru a agresa şi alte persoane.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite