Iaşi: Urmărire ca în filme prin oraş, cu un Ford Mustang

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 21 de ani din Botoşani i-a pus pe jar pe poliţiştii de la Serviciul Rutier Iaşi după ce a refuzat să oprească la semnalele acestora.

Cosmin P., spun oamenii legii, se afla duminică la amiază la volanul unui autoturism Ford Mustang cu numere de înmatriculare străine, pe Bulevardul Carol I.

Când oamenii legii s-au apropiat mai mult de maşină au văzut cu surprindere că şoferul a demarat în trombă şi a intrat în intersecţia semaforizată cu strada Toma Cozma, deşi semaforul era pe culoarea roşie.

În acel moment poliţiştii şi-au dat seama că şoferul ascunde ceva aşa că au pornit după el. După aproximativ doi kilometri, poliţiştii au reuşit să blocheze autoturismul.

În momentul în care i-au cerut actele, oamenii legii au înţeles din ce cauză şoferul încercase să se facă nevăzut. Cosmin P. avea permisul de conducere suspendat de pe data de 3 septembrie.

Tânărul s-a ales cu un dosar penal pentru infracţiunea de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având permisul de conducere suspendat".

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite