Iaşi: Un taximetrist beat a lovit două maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Gheorghiu le-a spus poliţiştilor că nu a băut mult
Dumitru Gheorghiu le-a spus poliţiştilor că nu a băut mult

Şoferul, care conducea o Dacia Logan a lovit două maşini parcate pe şoseaua Bucium, în zona Hanului Trei Sarmale. În urma testării cu aparatul etilotest poliţiştii au constatat că Dumitru Gheorghiu avea o alcoolemie de 0,91miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

Taximetristul, care venea în jurul orei 15.30 din localitatea Bârnova, a pierdut controlul volanului pe şoseaua Bucium în zona Hanului Trei Sarmale şi a intrat în două maşini parcate regulamentar pe partea dreaptă. În urma impactului nici o persoană nu a fost rănită. „Conducătorul autoturismului implicat în coliziune se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. La testul efectuat cu aparatul etilotest s-a constatat o alcolemie de 0,91 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Numitul a fost condus la Spitalul de Urgenţe unde i s-au prelevat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În funcţie de rezultatul alcoolemiei riscă dosar penal", a declarat agentul principal Claudiu Coţovanu.

Luat de întrebări de poliţişti Dumitru Gheorghiu  a susţinut că nu a băut mult. „Mi se spune că am fost băut. Eu nu am băut, eu am băut o jumătate de vin, doar atât, dar cred că o să iasă în sânge ceva băutură. Eu sunt ţăran de la Bârnova , am acareturile mele acolo. M-am dus acolo şi am băut un pahar de vin. Nu am băut un pahar, am băut o jumătate de pahar de vin şi am plecat spre oraş, unde locuiesc. De la Trei Sarmale, pe dreapta, nu ştiu care a fost situaţia de nu i-am văzut pe acei agregaţi, care erau în faţa mea. Sunt acuma sub influenţa alcoolului sau nu sunt sub influenţa alcoolului, dar nu am băut decât două pahare de vin. Dar impactul pe care l-am avut cu şoferii ăia, nu pot să-mi dau seama", a spus Dumitru Gheorghiu.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite